Hej, mit navn er Gitte Raasig

Mit liv har på mange måder været snørklet og bumlet veje der har ført mig til præcis det sted jeg er lige nu.

Jeg har været fanget af et ustabilt mindset og har haft svært ved at skabe mine drømme.

Jeg har uddannet mig, og taget ved lære af livet. Jeg har slået mig og kæmpet, men hver gang har jeg rejst mig op, og blevet endnu stærkere.

Hele tiden har jeg søgt nye indsigter i mig selv og få gjort op med gamle begrænsende mønstre.

Min standarder for hvordan jeg gerne vil leve mit liv og hvilke drømme jeg vil leve efter er med årene blevet hævet og jeg træder mere og mere ind i mit sjæls lys.

Min rejse har jeg sammensat til Spirituelt Livsdesign™

At designe og leve ud fra mit unikke Spirituelle Livsdesign har været den største transformation i mit liv. 

Mit Spirituelle Livsdeign

Mit Spirituelle Livsdesign™ indeholder bl.a.:

  • Hvad mit hjertet kalder på, er min guidning i livet
  • Fokus punkter for mig selv og som jeg er vedholdende i at opnå
  • Tilladelse til at drømme stort og troen på at det kan lykkes.

Jeg kender mine chakra og ved at jeg oftest bliver blokeret i Sakral chakraet, så jeg ved også hvordan jeg takler evt. blokeringer der eller i de andre chakraer.

Jeg kender min grundtanke/mindset, og ved at det indeholder begrænsende overbevisninger, som knokleri og en følelse af ikke af ikke at være nok eller have nok.

Jeg kende min grundvibration og ved hvilke ting/mennesker der kan løfte mig op i vibration, så jeg til hver en tid har redskaber til at løfte mig fra den lave energi til den høje.

Mit Spirituelle Livsdesign™ er unikt for mig, og det er derfor det transformerede mit liv i den grad som det har gjort.

Vil du vide mere om hvordan du kan finde dit unikke Spirituelle Livsdesign™, så tryk på knappen herunder.


Lidt mere om mig

Uddannelser

1998

Pædagog

I 1998 blev jeg færdig som pædagog, og har i mange år, arbejdet indenfor dette felt. Senest som dagplejepædagog.

2016-2017

Mindfulness Master Coach

Min drøm om at uddanne mig som Coach, blev magisk manifesteret og ud af det blå dukkede denne uddannelse op for mig. Uddannelsen kombinerede det jeg drømte om og jeg har aldrig fortrudt at det var den vej jeg valgte.

2020

Law of Attraction Master

Efter at jeg blev bekendt med Law of Attraction/Manifestering, har jeg arbejdet for at få det til at lykkedes for mig. Dette var svært og ikke noget der bare kom til mig. Derfor valgte jeg at tage en uddannelse indenfor feltet og er på den måde, blive en ekspert i at manifestere.

2020-2021

Clairvoyant og healer

At uddanne mig til Clairvoyant og spirituel har aldrig været i mine drømme. Det har været en rejse ind i mig selv, og en erkendelse af mine evner, der til sidst fik mig til at indse at det var den eneste og rigtige vej for mig.

Sådan arbejder jeg

Når jeg arbejder med klienter eller kursister, så bruger jeg alle elementer af det jeg kan og det jeg er uddannet i. Jeg har spirituelt fat i mine hjælpere og bruger dem som guider til mig selv og dem jeg har overfor mig. Jeg bruger clairvoyancen til at stille ind på den enkelte og coaching til at komme i dybden med de potentialer der ligger hos klienten.

Hvad der driver mig

Min mission og vision

Min vision for mit arbejde er at hjælpe kvinder med at lave deres unikke Spirituelle Livsdesign™, så de lærer at finde svarende i sig selv, får udløst deres indre ressourcers og får redskaberne til at tage spirituelt lederskab over deres liv.

Min mission er at hjælpe kvinder, med at styrke deres mindset, så de kan leve deres drømmeliv ud fra deres højeste potentiale.

Mit Why

Mit personlige Why er mine kerneværdier, som bl.a. er kærlighed, frihed og mod.

Jeg bruger mit hjertes kald som guidning for,hvad der er rigtigt for mig og skaber mit livsdesign ud fra dette.

Jeg skaber et liv hvor jeg har friheden til at være den jeg er, med mulighed for at tilrettelægge mit arbejde på den mest nærende måde for mig selv, og jeg gør det af kærlighed til mig selv og min familie.

Det kræver mod at stå ved det der betyder mest for mig og det kræver mod at gøre noget andet end det jeg har været vant til.

Mine kerneværdier

Jeg bruger mine kerneværdier som pejlemærke for mig selv og mit liv. De har afgørende betydning for det liv jeg lever og de beslutninger jeg træffer.

Mine kerneværdier er:

Frihed, kærlighed, nærvær, spiritualitet, glæde, mod og lethed.

Spirituelle redskaber

Jeg er i verden med min spiritualitet, det er ikke noget jeg tænder og slukker for, det er en stor del af mig.

Jeg mærker min spiritualitet inde i min kerne, i min sjæl.

Spirituelt arbejder jeg med min energi og min vibration, så jeg hele tiden er bevidst om hvad jeg giver fokus og hvad jeg vil have til at vokse.

De redskaber jeg bruger for at udvikle og nære min spiritualitet, er meditation, krystaller og englekort. De er en stor del af Mit Spirituelle Livsdesign™ og min spirituelle praksis.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved fortsat brug af denne side, accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere